Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

; bir yangın esnasında bina içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile yapı sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının sair bir önemli sebebi de herhangi bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları sinein kolayca açılabilmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 düzen esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil yürütmek; dayanıklı, güzel duyu kapılara en muvafık fiyatlarla ehil yetişmek muhtevain İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve ana bapların üstı rabıta yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın mideindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta edinmek üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanoğluın hafif boşaltma olmalarını sağlar.

yangın kapısı Yıllardır sektördeki faaliyetlerini ve hizmet standardını arttırmaya devam etmektedir. Spesiyalist personelimiz sebebiyle bu ustalığı ilk günkü gibi koruyor ve her yeni bir aksiyone ayrı bir dinamit ile yaklaşıyorlar.

Bir binada yahut çatı beknda, kaçış yolu olarak ihtimam veren korunumlu koridorların veya korunumlu hollerin yangına dayanım Yangın Merdiveni Kapısı sürelerinin Zeyil-3/B ve Ek-3/C’de tamlanan sürelere mütenasip olması mecburidir.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla baş başa muamele adımları çoğu kez şunları bağırsakerir:

Umum çıkışların ve erişim yollarının horda tamlanan şartlara amelî olması gerekir:

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri strüktürlmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait tetkik geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Bir yangın hâlinde veya rastgele Yangın Kapısı bir ivedi durumda, kullanıcıların sakatlıklıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan sona ermek zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çışitalara aracısız erişmeleri bağırsakin muktezi tedbirler alınır.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page